14 Haziran 2012 Perşembe

Anneler Günü Evlilik Teklifi

Arkadaşlar, ilişkiler ve diğerleri belirtmek isterim olarak çok uzun zaman önceydi bir çocuk vardı, o Pazar annelik olarak sevk edildi. O değil Noel gibi, o büyük ideal olmadığı için. Ben genellikle alanlara dışarı çıkmak ve bir hediye olarak bazı bahar çiçekleri tercih ederdim. Biraz farklı bu gün gibi görünüyor.

Anneler Günü, artık bilindiği gibi, başka bir amaca uygun olarak ele geçirilmesini bir geçmişi vardır bu kutlamalardan biridir. Hıristiyan Kilisesi tarafından kaçırıldı pagan festivalleri, her ikisi de Noel veya Paskalya, gibi.

Eskilerinden biri bir şey andıran annenin günün bahseder firavunların annesi olduğuna inanılan tanrıça İsis onurlandıran bir yıllık festival vardı eski Mısırlılar, arasında bulunabilir.

Tanrıların annesi olarak, onların büyük Anne Ulûhiyet Rhea onur Yunanlılar gelip zaman çizgisi aşağı karıştırıyorum. Kutlamalar bal kek yeme ve sabah çiçekler paylaşımı içerir. Dönemin diğer toplumlarda diğer temsilleri Toprak tanrıça ve Metre Oreie Dağ Anne Gaia dahildir. Ana Tanrıçalar birçok kültürler arasında saygı edildi.

Sonra ayrı Tanrıça Kybele'ye kutladı, kış başında ve önemli bir savaş işaretlemek için İsis festivali kullanarak ya da o da Magna Mater (Büyük Anne) bilinen, Romalılar var.

Romalılar ve Yunanlılar 15 Mart 22 Mart tarihleri ​​arasında aynı zamanda etrafında Magna Mater kutladı. Kutlamalar sokaklarında alaylar ve özenli el sanatları bir ekran dahil.

Bütün bu festivaller ortak bir yönü vardı - annenin enerji kutlama.

Avrupa'da Hıristiyanlığın yayılmasıyla ilk kaçırma yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder