5 Haziran 2012 Salı

Yeni yeni Ayrılmısınız, Ya şimdi? 3


KURAL 3: Ne yapıyorsun-Et, Ama Ona Mesaj Yazma
Sonunda, onun için özlediğini hissedebilirsin, bu, genellikle, süreli ayrılma vakti gerçekleşir. Sonra ayrılma nedenini unutmaya, sebebin ciddi olmadığını düşünmeye başlayacaksın. Üstelik, bu hisler senin büyük hata etmesine neden olabilir."Eskiden kızlar sadece içkili olan zaman geçmiş sevgilisine arama yapmanız fikrine düşebilirdi, fakat bu hareket pek cesaret gerektirir, çünkü onun sesini duyup ne ise demelidir", - klinik psixoloqu ve ilişkiler üzere terapötik, felsefe doktoru Dean Parker şöyle diyor.

"Mesajlara gelince, onlar, neredeyse yüz ifadesi değildir. Onun için özlüyor-şans, bir iki sətrlik mesaj yazmak sana çok kolay geliyor, çünkü mesajlar bir o kadar da kişisel katılımını gerektirmez. "Mesaj göndermek fiziksel olarak kolay olurken, duygusal durumla mücadele zor olarak kalıyor. "Sadece senin ruh ruhiyyən bozulmuyor, o da hazır olmadığı halde sana cevap yazmaya kendini mecbur bilir. Ve sana cevap mesajı tutkulu olmasa ümitsiz olacaksın 'Vraniclı diyor. Ayrıca, sms telefonunun hafızasında kalacak, sen onları defalarca okuyup kendisine azap vereceksin. Ona mesaj yazmak istediğin en zor anlar içkili olduğun hallerdir. Bunu bilerek önceden ihtiyatlı ol.

Akşamdan telefonu dostuna ver. Cep telefonu el altında yoksa, çevremden vermeyi rica edeceksin, bu ise düşünmek için ek zaman demektir. Veya telefonunda eski sevgilinin adını "Ona Yazma" veya bu tür başka sözlerle əvəzlə. Içkili olduğun zaman hislerin bunun aksini söylese bile, bu hatırlatma onunla ilişki yaratmanın engel olacaktır.Eğer o sana mesaj yazıyorsa, bu da durumu zorlaştırıyor. Doğru, sen onu reddetmek istemiyorsun, fakat aynı zamanda, daha yakın iletişime kapı açmak arzusunda da değilsin.

Herhalde, onun yazdığı metin senin ne cevap vereceğini belirler, fakat esas mesele dostluk ilişkilerini koruyarak, daha fazlasına olanak vermemektir", - Vranich diyor. "Örneğin," Senden haber almaya mutluyum. Ama şimdi çok meşgulüm, birazdan ilişki barındırır "gibi sözler yaz". Böylece, sen onu incitmeden, hatırlarını değmeden günümüzde onun için zaman ayıramadığını bildirirsən. Sonra seni ileride bekleyen hayatın üzerinde fikrini cəmləşdirə bilirsin.Senin atılmış durumun duygu sömürüsü da pisdi, Eğer ...

"Ne olur, ne olur dön ..." Sözleri senin için normal sesleniyor.Şehrin tüm çikolata mağazalarında seni iyi tanıyorlar.Her defasında el ele dolaşan çift görünce ağlamaya başlıyorsun.On gündür, iş yerinde seni görmüyorlarBir türlü onun yazıp buzdolabının üzerine yapıştırdığı "Süt kalmayıp" yazısını baba bilmiyorsun.Rəfiqələrinlə görüşmek istediğinde, onlar hep meşgul oluyorlar.Onun ətirlərinin Aynısından kullanan erkekleri, neredeyse, takip ediyorsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder