5 Haziran 2012 Salı

Düğün Hazırlıklarına Nasıl Kazanılır?


Mükemmel bir düğün için size sunulan önerilerden azami derecede istifade edin.

Toyunuzu planlamaya başlarken panik yaratmaya gerek yok.

İlk olarak toyunuzu reallaşdıracağınız mekanı seçin, düzenlenmesi ile ilgili ilgili şirketlerle başvurun. Özellikle de eğer toyunuzu yaz sezonunda istiyorsanız mekanlar belirtilmemiş harekete geçin.Gelin adaylar gelinliği, adaxlılar ise beyliklerini seçmelidilər. Seçeceğiniz giysilerin eğri ərsiyini dikkate alırsak, onları da düzəltməyin zaman götüreceği için ilk yapılan çalışmalar sırasına giyim seçmeyi de ekleyin. Unutmayın ki, bulaşık veya çamaşır makinesi olmasa evlenmek olur, ama gəlinliksiz ve bəyliksiz bu mümkün değildir.Balayı mekanı aramaya başlayın. 

Çünkü, düğüne kadar çok yorucu günler geçireceksiniz, bu nedenle de düğünden sonra eşinizle beraber tatile büyük ihtiyacınız oluşacak.Dəvətnamələrlə meşgul olun. Misafirlerinizi daha güzel şekilde düğün gününüzde sizinle beraber vakit geçirmeye davet etmek için davetiyeleri farklı tasarımda hazırlamaya çalışın.Düğün gününüzün yaddaqalan makamlarını size her zaman hatırlatacak, elbette ki, resimlerdir. Genellikle düğün sezonunda becerikli fotoğrafçıların günlüğü daha sık oluyor. Onun için de düğünden bir süre önce fotoğrafla ilişki saklayıp görüşün.

Gelin saçı ve makyajı için tercih edin. Farklı modacıların, vizajistlərin el işlerini gözden geçirin. Xəyallarınızdakı gibi gelin görünmek arzusundasınızsa mutlaka işlerinizi tələsmədən almalısınız.

Geldik en tatlı makama - düğün pastasının hazırlanması makamına. Bunun için de pasta bişirən ustayla görüşmelisiniz. Unutmayın ki, düğünlerde bu yılın trendi tek tek olan pastalar.Düğün müziklerinizi de önceden seçin, gece boyunca müzik konusunda eksiklik hissetmemek için ikiniz birlikte liste tutun. Özellikle, ilk dans ve nikah kesilince seslenen müzik hayatınız boyunca unutmayacağınız müziklerden olmalıdır.İşin en zevkli taraflarından biri, kuşkusuz, yeni evinizin dekorasyonu. Yeni eviniz için size gerekli olacak eşyaların listesini tutun. Birlikte çeşitli mağazalara uğrayıp gerekli eşyaları almakla istediğiniz gibi bir eve sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder