5 Haziran 2012 Salı

Yeni yeni Ayrılmısınız, Ya şimdi? 2


KURAL 2:
 Kendi Durum Özenle yaklaşmakAğlayış aşaması sona erdikten sonra, genellikle, hoşnutsuzluk safhası başlıyor. Bir şey alınmadığından dolayı hirslisən, şimdi daha iyi yaşadığını veya en azından, hayatının normal şekilde devam ettiğini ona kanıtlamak istiyorsun.

Facebook veya Google-çatlak gibi teknolojiler buna olanak tanır. Ama onlara uymamak iyidir.Facebook'a "akşamki maçı sabırsızlıkla bekliyorum" gibi mesajlar yazmak, ya da rastgele bir yakışıklı ile barda queaqlaşdığııı şekli prof'ilə koymak, aslında, karşı-etki ile sonuçlanabilir ve seni ileriye gitmekten saptırmak olabilir. "Başkaları ile görüşdüyün ve hayatının ne kadar ilginç ve iş olduğunu gözler önüne ettirmeyin sayesinde ona karşı hislerinin soyuduğunu düşünmekle, kendini çok kolayca kandırabilir bilirsin",

Vranich diyor. "Eğer sen her adımın hakkında status yazanda eski sevgilinin veya dostlarının buna fikir vermesini ümit ediyorsan, demek ki, sen aslında kendini sadece geçmiş ilişkilere bağlıyorum."Durumdan çıkıp herhangi işle meşgul olmak mükemmel. Fakat bu iş FB statülerini yenilemek için eve kaçmak olmamalıdır. Üstelik, böyle küçük ve anlamsız post-ların yazılması seni daha uzun süre olumsuz ruh ruhiyyədə barındıracak.

"Unutma ki, ne yaptığını tüm dostların ve hatta bazı tanımadığın insanlar görebilirler", - Gershon diyor. "Bırak-man hakkında söylentinin cemaat tarafından sakız gibi çeynənməsinimi istiyorsun?"Elbette, bu sosyal ağlardan tamamen dışında kalmak da gerçekçi değil (onların bağımlılık yarattığından haberin var mı?), Ama kendi yazdıklarını kontrol edebilirsin. Odur ki, kişisel verileri Durum yansıtmak alışkanlığından yaka kurtar."Terk etme veya terk edilme çok duygusal olabilir, başını yüce tutabilmek için ayrılma sakin geçmelidir"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder