5 Haziran 2012 Salı

Yeni yeni Ayrılmısınız, Ya şimdi?


Sevgilinle ayrıldıktan sonra kendine gelmek yöntemi önceleri çok basitti - dondurma yemek.
Günümüzde ise senin taktikan teknolojik açıdan düşünülmüş olmalıdır.

Bethany Heitman
Ayrılmak her zaman zordur. Seni atmışlar veya sen onu terk ettin ... Bazen farkı yoktur. Aslında, ağrı, yoksulluk ve öfke hissediyorsun ve bunlar her defasında tekrar edilir (ne).

Günümüzde ayrılığı yaşamak önceki zamana göre daha zordur. "Onun Potansiyeli Var" kitabının yazarlarından biri, psikoloji doktoru, ilişkiler üzere terapötik Belisa Vranieh diyor: "Teknoloji büyük bir engeldir.Facebook ve Twitter unutup ilerlemeyi, hemen hemen mümkün olduğu kadar zorlaştırıyor, çünkü her gün ve hatta her saat geçmiş sevgiliyi sana hatırlatıyor. Üstelik, iletişime esas veren mesajlaşma araçları kişisel faktörü kaldırıyor ve iletişimi kolaylaştırır, bu da kendi sırasında hayli dolaşıqlığa ve karışık emosiyalara neden oluyor.

Bütün bunlara karşı özel önlemler görmesen, mesele qəlizləşir ". Biz uzmanlardan üzüntüyle mücadele eden yeni işlenmiş kurallar ve senin hayatını yoluna koyan araçlar hakkında merak ettik.

KURAL 1:
Hemen Onu Facebook'a Blok Listesi'ne SalGeçmiş sevgilinin herhangi bir gözəlçəni saran şeklini görmek senin şimdiki üzücü halin için en kötü şeydir. Hatta korkunç derecede dert çəkməsən bile, küçük haber veya profil değişikliği onun hakkında sürekli hatırlatma olarak seni içinden yiyecek.
"Terk etme veya terk edilme sırasında çok duygusal olabilir ve başını yüce tutabilmek için ayrılma sakin geçmelidir",

"Ayrılma 2.0:
Yeni Medya ortamında Diskonnekt" kitabının yazarı, Indiana Üniversitesi'nin iletişim ve kültür üzere baş öğretmeni, felsefe doktoru İlan Gershon şöyle diyor."Ayrıca, böyle zamanda küçük şeylere büyük önem veriyorsun - örneğin, görüyorsun ki, o, gece saat 2 de halen online, hemen sonuca bilirsin ki, senin derdinden yatmıyor, oysa sadece bilgisayar arkasında oturup kalmış". Ilişkileriniz kültürel tarzda sona çatıbsa (yani o kendini aptal gibi aparmayıb, ihanet etmeyip, vb.), Onu dost listesinden çıkarmak aşırı saldırganlık belirtisidir.Bir de, birkaç ay sonra siz dost olmak veya, en azından, geçmişe hoş hislerle bakmak isteyebilirsiniz.

Bunun yerine, sadece onu blok listesine sal ki, onun yenilikleri senin səhifəndə göstərilməsin. Sonradan, ona karşı bu kadar duygusal olmadığın zaman onu yeniden blok listesinden çıkarabilir bilirsin.Dehşet! Araştırmalar gösterdi ki, insanların 48% i birilerini mesajı ile attı. 34% insanın ilişkilerine ise elektronik-posta aracılığıyla son konuldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder