12 Haziran 2012 Salı

Evlendiğiniz Erkek İçin Gerekenler


Eşcinsel evlilik, ya da daha fazla halk dilinde adlandırıldığı gibi eşcinsel evlilik, konu kendi yasallaştırma ve koalisyon tarafından Birleşik Krallık'ta burada yürütülen mevcut istişare Başkanı Barack Obama'nın son kamu desteğini takiben kamuoyunun gündeminde çok olduğunu hükümet. Bu nedenle Birleşik Krallık'ta eşcinsel sendikaların durumunu bir göz atın, belki de bir münasip zamanı.

'Eşcinsel Evlilik' ve Yasallık
Eşcinsel evlilik hala yasal olarak sivil bir eşcinsel evlilik veya dini bir olsun, Birleşik Krallık'ta tanınmıyor. Ortaklığın bir üye cinsiyet değişim geçirdi bile aynı cinsiyet üyeleri yasal olarak evli edilebileceği hiçbir şart, şu anda yok. Görevdeki koalisyon hükümeti bir sonraki genel seçimlerden önce İngiltere ve Galler için yasallaştıcı eşcinsel evliliğe soruşturma sözü verdi ve bunu başarmak için sürekli bir istişare süreci var yukarıda bahsettiğim gibi; İskoç Ulusal Partisi önderliğinde İskoçya'da olduğu gibi. Siyasal ve toplumsal manzara hızlı görünüşte fikir için artan kamuoyu desteği yansıtan, son seçimlerden bu yana yasallaştırılışının destekleyen Liberal Demokratlar katılmadan Muhafazakar ve İşçi partileriyle konuda gelişiyor. Sonuç olarak sivil eşcinsel evlilikler yasal olarak yıl sonraki çift içinde İngiltere'nin dört bir yanında tanınan olacağını giderek daha büyük görünüyor.

O zamana kadar ilişkilerini resmileştirmek isteyen eşcinsel çiftler açık tek seçenek sivil ortaklıklar olmasıdır.

Sivil Ortaklıklar
Sivil Ortaklıklar eşcinsel çiftler karışık eşcinsel evlilikleri yararlanmak aynı yasal tanınma elde etmek için izin 2005 yılından beri Birleşik Krallık'ta yer olmuştur. Bununla birlikte, evlilik yasal olarak ayrı tutuldu ve (genellikle halk dilinde olmasına rağmen) terimi, "evlilik" kullanarak herhangi bir çerçevede ele alınamaz. Aynı gün sivil bir ortaklık girmek için muafiyet verilir rağmen cinsiyet değişim geçirmeden bile bireyler, yukarıda da belirtildiği gibi, bunu yapmadan önce kendi evlilik eritmek için gereklidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder